За Колежанско Новини и събития Търговски обекти За дистрибутори
За Колежанско Новини и събития Търговски обекти За дистрибутори

Стартираме продажбата на КОЛЕЖАНСКО

Публикувано на March 4th, 2021

С искрена радост и благодарност към вас за успешното приключване на двете кампании, свързани с бъдещето на Ботев Пловдив, както и за да се опита да ви се отблагодари подобаващо за невероятната подкрепа, Сдружение ПФК Ботев дава началото на нова инициатива – КОЛЕЖАНСКО, НАЛЕЙ ДА ПИЕМ БИРАТА!

Тя ще съвпадне с празненствата по случай 109-годишнината на любимия ни клуб
със специална бира – Колежанско пиво! То е висококачествено, натурално, естествено газирано, бавноферментирало светло пиво, с екстра качество ечемичен малц.

Освен чистата наслада от бирата, с нейната консумация отново подпомагате жълто-черните каузи, тъй като цялата печалба от продажбата ѝ ще се използва за подпомагане на всички бъдещи кампании и фенски инициативи.

Важно е да уточним, че в поне в началния етап на тази дълго обмисляна инициатива Сдружение ПФК Ботев няма да инвестира никакъв финансов ресурс. Идеята датира от преди пет години и бе представена тогава от ботевиста Цветозар П., а сега първоначалното финансиране е на група канари, сред които Валентин П u други, които участваха дейно в отминалите две кампании.

Тук ще можете да правите поръчки за пивото, като доставка за бизнеса ще има веднъж седмично.

За най-дейните участници в инициативата ще има и сериозни награди, подробностите за които ще обявим скоро.