За Колежанско Новини и събития Търговски обекти За дистрибутори
За Колежанско Новини и събития Търговски обекти За дистрибутори

Промоция: Поръчай стек Колежанско, получи два!

Публикувано на August 24th, 2021

Изпратете лятото подобаващо с промоцията на Колежанско!

Поръчайте бира Колежанско , а ние ще удвоим поръчката ви ,без да заплащате допълнително!

Условия на промоцията:

1. Направете поръчка през сайта на Колежанско: https://www.collegebeer.bg/orders/ Можете да поръчвате бира само на стекове, промоцията не важи за отделен брой бутилки бира Колежанско. Един стек бира Колежанско съдържа 9 бутилки от 0.5 л. , един стек е на стойност 18 лева.

2. Платете стойността на вашата поръчка по банкова път:

Сдружение ПФК Ботев при „ТЕКСИМ БАНК“ АД;IBAN : BG57TEXI95451004018000BIC : TEXIBGSF

Основание за плащане: заплащане на бира. В полето “допълнителна информация” впишете колко стека бира заплащате, а ние ще удвоим поръчката ви!

3. Поръчките ще бъдат обработвани всеки четвъртък. Всеки направил и заплатил своята поръчка до четвъртък на всяка седмица, ще може да получи своите ДВОЙНО повече бири Колежанско през следващият понеделник при нашите приятели от Дон Апети, на адрес: ул.“Богомил” 59, гр. Пловдив.За поръчки от градове различни от Пловдив, се свържете с нас чрез имейл – support@collegebeer.bg .

4. За да получите вашата поръчка трябва да представите в Дон Апети своите данни – две имена и номер на поръчка. Номер на поръчката ще получите от нас на посочен от вас електронен адрес или с обаждане по телефона който сте дали по време на поръчката.

5. ВАЖНО!!! Промоцията важи единствено за поръчки направени през сайта:www.collegebeer.bg Промоцията важи до изчерпване на количествата и/или до прекратяването и от организатора. Организаторът си запазва правото да променя условията по всяко време на промоцията. При въпроси моля да изпратите съобщение до следния адрес на електронна поща: support@collegebeer.bg. Очакваме вашите поръчки!

Налей да пием бирата !