За Колежанско Новини и събития Търговски обекти За дистрибутори
За Колежанско Новини и събития Търговски обекти За дистрибутори

„Символите на Пловдив“ от Колежанско пиво

Публикувано на September 4th, 2021

„Символите на Пловдив“ от КОЛЕЖАНСКО ПИВО

Преди 6 месеца произведохме уникалния продукт – Колежанско светло пиво

По случай навършването на този своеобразен юбилей станалото вече любимо пиво на феновете на футбола под тепетата, а и не само там, КОЛЕЖАНСКО пуска луксозна кутия – „Символите на Пловдив”.

Тя се състои от 5 бири и чаша КОЛЕЖАНСКО в тематична луксозна опаковка

Ето подробности как можете да се сдобиете и вие:

  1. Направете поръчка през сайта на Колежанско: https://www.collegebeer.bg/orders/ или чрез лично съобщение на Facebook страницата: https://www.facebook.com/Колежанско-налей-да-пием-бирата-101799091995226

Цената на кутията е 19,12 лева. С една поръчка на едно лице може да се поръчат до 12 бр. кутии.

2. Платете стойността на вашата поръчка по банков път: Сдружение ПФК Ботев при „ТЕКСИМ БАНК“ АД; IBAN: BG57TEXI95451004018000 BIC: TEXIBGSF Основание за плащане: 1 бр. „Символите на Пловдив“

3. Поръчките ще бъдат обработвани всеки четвъртък. Всеки направил и заплатил своята поръчка до четвъртък на всяка седмица, ще може да получи поръчката си през следващия понеделник на адрес: ул. „Нестор Иванов“ 1, гр. Пловдив.

3,1, За поръчки от градове, различни от Пловдив, може да се използва куриерска фирма, като стойността на доставката е за ваша сметка и с предварително заплащане на стойността на кутията по банков път.

Заявките ще се обработват по ред на постъпване на паричните преводи в сметката на сдружението. Организирането на изпращане в чужбина към днешна дата не е възможно. При изчерпване на количествата ще бъде публикувана информация тук и на www.collegebeer.bg За допълнителна информация, моля, пишете ни лично съобщение във Facebook страницата.

КОЛЕЖАНСКО – НАЛЕЙ ДА ПИЕМ БИРАТА