За Колежанско Новини и събития Търговски обекти За дистрибутори
За Колежанско Новини и събития Търговски обекти За дистрибутори

Спечели абонаментна карта за сезон 2021/2022

Публикувано на July 30th, 2021

КОЛЕЖАНСКО ПИВО стартира промоционална игра за футболен сезон 2021/2022 на Efbet професионална футболна лига. Организатор на играта е Сдружение ПФК Ботев . Победителят ще спечели абонаментна карта за посещение на мачовете от сезон 2021/2022, на клубната база на ПФК “Ботев” – Пловдив . УЧАСТНИЦИТЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ НАВЪРШЕНИ 18 ГОДИНИ!

Ето и подробностите:

1. Купете Колежанско пиво на стойност 12.00 лв или повече с ДДС. Можете да закупите продуктите от https://www.collegebeer.bg/shops/

2. Трябва да снимате/сканирате касовата бележка в която е описано наименованието на бирата и нейната стойност с ДДС да надвишава 12 лева, важно е да се вижда цялата информация от бележката.

3. Трябва да качите снимката на касовата бележка под този пост и да споделите страницата на „Колежанско – налей да пием бирата” публично в своя фейсбук профил.

4. Играта не подстрекава потребителите към залози или други хазартни дейности.

5. Участието на един потребител с два или повече профила е забранено

6. Участието на един потребител с две или повече различни касови бона с видими различни номера е позволено

7. Администраторите си запазват правото да изтрият публикациите на тези потребители, които играят с няколко профила, както и на тези потребители, за които се определи, че играят некоректно и неспортсменски.

8. Организатора не носи отговорност или обезщетение, ако потребителското име и парола за достъп на профила ви се използват неправомерно от друго лице.

9. Наградата не може да бъде заменяна за пари в брой и/или друга награда. Предоставяне (прехвърляне) на наградата на трети лица не е разрешено.

10. Участвайки в играта, всеки потребител се съгласява с Общите условия на играта.

Награда: абонаментна карта за посещение на мачове на клубната база на ПФК „Ботев” – Пловдив Победителят ще бъде обявен на дата 31 Август 2021 г. , след жребий, извършен на живо и/или пред нотариус.

Начин за получаване на наградата: Организаторът на играта ще се свърже с печелившия участник чрез коментар или съобщение в социалната мрежа Facebook. При невъзможност за установяване на контакт с печелившия в рамките на 7 работни дни след официалното му обявяване на страницата, или ако той не потърси наградата си, след като е получил известие, организаторът си запазва правото да награди следващия участник, първата и съответно втората резерва, които ще бъдат изтеглени и обявени на Facebook страницата Колежанско – налей да пием бирата и/или на сайта www.collegebeer.bg

Печелившия участник ще трябва да подпише обратна разписка с оглед доказване на обстоятелството, че е получил наградата. Възможно е да се поиска документ за удостоверяване самоличността на печелившия. При отказ от страна на печелившия да потвърди самоличността си и/или да разпише обратната разписка, както и ако същият не потърси наградата си в срок от 5 (пет) дни, то той губи правото си върху наградата, а същата не се предоставя. Всички участници се съгласяват да бъдат заснемани при получаване на наградата и снимките им да бъдат използвани с рекламни цели. Организаторът си запазва правото да промени условията на промоцията по всяко едно време на провеждането и .